U bevindt zich hier: Wijkcentra en activiteiten | WestlandOntmoet

WestlandOntmoet

 
In Westland vindt van 20 september tot en met 30 september 2018 WestlandOntmoet plaats. Tijdens deze week worden op veel plaatsen voor nog veel meer inwoners in Westland ontmoetingen georganiseerd. We staan dan extra stil bij de kracht van een ontmoeting. Het kan een ontmoeting zijn van een groep, maar ook van twee mensen die elkaar treffen. De kwaliteit van de ontmoeting en de kans op een herhaling staan voorop.  

Doe mee en ontmoet tijdens WestlandOntmoet 2018
In Westland vindt van 20 tot en met 30 september 2018 WestlandOntmoet plaats. Tijdens deze tweede editie worden op veel plaatsen voor nog veel meer inwoners in Westland ontmoetingen georganiseerd. We staan dan extra stil bij de kracht van een ontmoeting. Het kan een ontmoeting zijn van een groep, maar ook van twee mensen die elkaar treffen. De kwaliteit van de ontmoeting en de kans op een herhaling staan voorop.


Mooie ontmoetingen
Tijdens WestlandOntmoet besteden we extra aandacht aan de behoefte om regelmatig met elkaar in contact te komen, zowel georganiseerd als impulsief. Op verschillende plekken, momenten en tijdstippen vinden diverse ontmoetingen plaats. Denk hierbij aan een buurtbarbecue, bingomiddag, dansavond, samen koffie drinken of een (voor)leesmiddag. Elke ontmoeting, groot of klein telt mee!


Burendag
Burendag is bij uitstek de ideale gelegenheid een mooie ontmoeting te creëren en vindt zaterdag 22 september plaats tijdens WestlandOntmoet. Tijdens dit landelijk evenement vieren de buren met elkaar feest. Het is ook een dag waarop iedereen samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor de buurt


Wie ontmoet jij?
Kom zelf in actie en organiseer een mooie ontmoeting in jouw omgeving óf in een omgeving waarvan je weet dat die sterk wordt gewaardeerd. Op www.westlandontmoet.nl kun je de ontmoetingen aanmelden, zodat geïnteresseerden weten wát georganiseerd wordt en of ze zich vooraf voor de ontmoeting moeten aanmelden. Uiteraard vormt de agenda ook een bron van inspiratie voor iedereen die zélf ook een ontmoeting wil organiseren.

 

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws