U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Vervoersdiensten | Zonnebloemauto

Zonnebloemauto

 
Deze rolstoelauto huur je voor € 40,- per dag.  

Wat is de Zonnebloemauto?
Een rolstoelauto waarin naast een (elektrische) rolstoel of scootmobiel ook nog plaats is voor maximaal vier of vijf passagiers (inclusief chauffeur). Deze rolstoelauto kan tegen een gereduceerd tarief gehuurd worden door mensen die afhankelijk zijn van rolstoel of scootmobiel. Zo biedt de Zonnebloem een betaalbare en flexibele vervoersoplossing voor mensen met een lichamelijke beperking.

Waarom is er de Zonnebloemauto?
De Zonnebloem vindt het belangrijk dat iedereen volop kan genieten van het leven. Ook als je een lichamelijke beperking hebt. Uit onderzoek blijkt dat voor mensen met een lichamelijke beperking vervoer vaak kostbaar en inflexibel is. Met de Zonnebloemauto bieden we een extra mogelijkheid voor mensen om er op eigen voorwaarden op uit te trekken. Een mogelijkheid die naast flexibel ook betaalbaar is.

Wat kost het huren?
De Zonnebloemauto huur je voor € 40,- per dag. De eerste 100 km zijn vrij. Daarna betaal je € 0,20 per kilometer. En de brandstofkosten. De Zonnebloem kan de prijs laag houden dankzij onze donateurs en fondsenwerving. De auto’s zijn eigendom van Welzorg maar de Zonnebloem financiert een stukje van het
huurbedrag zodat mensen met een lichamelijke beperking er gemakkelijker op uit kunnen. Omdat we streven naar aan landelijk netwerk van verhuurlocaties werken we samen met Welzorg. Zij hebben veel locaties in Nederland en veel ervaring met het verhuren van rolstoelauto’s.

Waar is de auto beschikbaar?
In het Westland staat de auto bij De Roo in Naaldwijk. Kijk voor de actuele informatie op www.zonnebloem.nl of bel met 088 - 0016717.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws