U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Vervoersdiensten | vervoersbegeleiding

Vervoersbegeleiding

 
Kunt u wel wat extra hulp gebruiken tijdens uw bezoek aan bijvoorbeeld de dokter, de tandarts of pedicure?  

Schakel dan Vervoersbegeleiding van Vitis Welzijn in. Een betrokken en vriendelijke vrijwilliger gaat vervolgens met u mee.

Hoe werkt het?

 

Neem voor de Vervoersbegeleiding van Vitis Welzijn zo vroeg mogelijk contact op met het Buurt Informatiepunt in uw woonplaats. De medewerker daar regelt dan een vriendelijke en betrouwbare vrijwilliger van Vitis Welzijn. Hij of zij weet waarom u assistentie heeft gevraagd en probeert u dan ook zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Wat kost het?

 

De vervoersbegeleiding van Vitis Welzijn is gratis. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het regelen van (taxi)vervoer en de kosten die daarbij horen. Ook moet u zelf de papieren meenemen die voor uw bezoek nodig zijn. Als het u niet lukt om vervoer te regelen, kunt u dit aangeven bij het Buurt Informatiepunt. In sommige gevallen kan de vrijwilliger u dan naar de bestemming brengen. De kosten hiervoor zijn 0,40 cent per kilometer, wat u direct met de vrijwilliger moet afrekenen.

 

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws