U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | De Vereeniging

De Vereeniging

 
De Vereeniging is een ontmoetingsplek voor senioren.  

 

Een ontmoetingsplek voor senioren die zelfstandig wonen in Westland die graag iets willen ondernemen
U woont in Westland en u wilt er graag vaker uit. Andere gezichten zien, samen een kop koffie drinken of gezamenlijk actief bezig zijn, iets doen dat bij u past en wat u leuk vindt. Maar tot nu toe heeft de gelegenheid zich niet voorgedaan, weet u niet waar u terecht kunt of vindt u het lastig om zomaar ergens binnen te stappen. Herkent u zich hierin? Dan is De Vereeniging, de ontmoetingsplek voor senioren, beslist iets voor u! U ontmoet er mensen die net als u behoefte hebben aan contacten in een vertrouwde sfeer en die activiteiten willen ondernemen aansluitend bij hun belangstelling en talenten. Mensen die, net als u, zelfstandig en zelfredzaam zijn en in beweging willen blijven.

Nadat u bent komen kijken bij De Vereeniging plant de coördinator een kennismakingsgesprek bij u thuis . In dit gesprek komen de wensen van u als deelnemer naar voren en informeren wij u over de mogelijkheden binnen De Vereeniging. 


Wat zijn de kosten?

Voor een lidmaatschap bij De Vereeniging vragen wij een contributie. U bezoekt 1 keer in de week De Vereeniging  en betaalt  € 5,- per maand; dit  is inclusief koffie, thee en basismateriaal. Kosten voor uitjes, workshops of bijvoorbeeld  een spreker worden uit het budget betaald dat per groep beschikbaar is.  De warme of koude lunch is niet inbegrepen. De betaling van de contributie gebeurt per automatische incasso per kwartaal. (prijswijzigingen voorbehouden)

Aanmelden of contact
Wilt u zichzelf of iemand anders aanmelden bij De Vereeniging? Neem dan contact op met een van de coördinatoren (Nancy Daniëls, 06 - 82104069 of Gerda van der Made, 06 - 28080146) via Vitis Welzijn 0174 - 630358 of info@devereenigingwestland.nl.

Locatie

Dag(en) & openingstijden

De Ark, Herenstraat 85 in Wateringen
Contactpersoon: Gerda van der Made

Maandag en vrijdag
14.00 – 16.00 uur
(voorafgaand warme lunch van 12.00 - 14.00 uur, verzorgd door het wooncentrum, indien gewenst)

De Opmaat, Van Goghlaan 2 in Monster
Contactpersoon: Nancy Daniëls

Dinsdag en donderdag
10.00 – 12.00 uur
(aansluitend een lunch, een broodmaaltijd, verzorgd door het woonzorgcentrum, indien gewenst)

De Backerhof, Wittebrug 2 in Poeldijk
Contactpersoon: Nancy Daniëls

Maandag en vrijdag
10.00 – 12.00 uur
(op ma aansluitend een warme lunch en op vrij aansluitend een koude lunch, verzorgd door het wijkcentrum, indien gewenst)

Woerdblok, Schiereiland 51 in Naaldwijk
Contactpersoon: Gerda van der Made

Woensdag en vrijdag
10.00 – 12.00 uur
(aansluitend warme lunch, verzorgd door het woonzorgcentrum, indien gewenst)

Larix, Larixstraat 4 in ’s-Gravenzande
Contactpersoon: Gerda van der Made

Maandag en vrijdag
10.00 – 12.00 uur (aansluitend warme lunch, verzorgd door het wijkcentrum, indien gewenst)
Woensdag 14.00 - 16.00 uur 

't Anker, W.J. Baron van Gentplein 31
in De Lier
Contactpersoon: Nancy Daniëls

Dinsdag 10.00 – 12.00 uur
(aansluitend warme lunch, verzorgd door het wijkcentrum, indien gewenst)

De Prinsenhof, Cornelis Houtmanplein 6
in Maasdijk
Contactpersoon: Gerda van der Made

Dinsdag 10.00 – 12.00 uur
(aansluitend warme lunch, verzorgd door het wijkcentrum, indien gewenst)

Triangel, Hoofdstraat 104 in De Lier
Contactpersoon: Nancy Daniëls

Vrijdag 10.00 – 12.00 uur
(aansluitend warme lunch, verzorgd door het woonzorgcentrum, indien gewenst)


Locatiec
oördinatoren De Vereeniging
Elke locatie van De Vereeniging heeft een coördinator. Dit zijn Gerda van der Made en Nancy Daniels. De algemeen coördinator is Esther Vreugdenhil.

Gerda is coördinator van twee groepen van De Vereeniging in woon/zorgcentra van Careyn; De Ark in Wateringen en Het Woerdblok in Naaldwijk en van twee groepen van De Vereeniging in wijkcentra van Vitis Welzijn; De Prinsenhof in Maasdijk en De Larix in ’s-Gravenzande.

Nancy is coördinator van twee groepen van De Vereeniging in woon/zorgcentra van Pieter van Foreest; De Opmaat in Monster en De Triangel in De Lier en van twee groepen van De Vereeniging in twee wijkcentra van Vitis Welzijn; De Backerhof in Poeldijk en ’t Anker in De Lier.

Vervoer

Het vervoer van en naar de locatie van uw keuze regelt u zelf. Bent u 60 jaar of ouder, dan kunt u gebruik maken van de Plusbus. Lid worden van de Plusbus of een afspraak maken kan via 0174 – 444221 tussen 9.00 en 14.00 uur. Meer informatie vindt u op www.plusbus.nl. Heeft u een lichamelijke beperking (alle leeftijden), dan kunt u gebruik maken van Rolbus Westland. Lid worden van Rolbus of een afspraak maken kan via 0174 – 820255 tussen 9.00 en 12.00 uur.

 

De Vereeniging is een initiatief van Vitis Welzijn, Pieter van Foreest en Careyn, ondersteund door de gemeente Westland. Deelnemers én vrijwilligers zijn van harte welkom!

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws