U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten

Welzijnsdiensten

 
Met een beetje hulp van buiten af kunnen veel mensen langer lekker actief en zelfstandig blijven. Vitis Welzijn biedt daarom uiteenlopende welzijnsdiensten. Voor uw wél zijn.  

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Er zijn genoeg redenen waarom iemand moeite kan hebben actief mee te doen aan het maatschappelijke leven: ouderdom, er alleen voor staan, een lichamelijke beperking… Dankzij de welzijnsdiensten van Vitis Welzijn blijven mensen beter in contact met de wereld om hen heen. Zodat ze – al dan niet met een beetje hulp van buitenaf – zelf de regie over hun leven kunnen houden.

 

Méér welzijn

 

De vrijwilligers van Vitis Welzijn kunnen helpen met uiteenlopende welzijnsdiensten. Het brede aanbod varieert van kleine klusjes in en om het huis tot begeleiding ziekenhuis. En van hulp bij belastingaangifte tot maaltijden aan huis. Uiteindelijk wil Vitis hiermee het welzijn van de individuele hulpvrager én van de samenleving als geheel verhogen. Via het menu vindt u snel de welzijnsdienst die bij u past. Aanmelden doet u via welzijnsdiensten@vitiswelzijn.nl  of in één van de Buurt Informatiepunten.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws