U bevindt zich hier: Welzijnsadviseurs | Nabestaandenplan

Nabestaandenplan

 
“De regie in eigen handen. Zelf beslissen en verantwoordelijk zijn."  

De regie in eigen handen en zelf beslissen en verantwoordelijk zijn. Wellicht het uitgangspunt tijdens uw hele leven. Hebt u er wel eens over gedacht hoe het nu moet als u onverhoopt komt te overlijden?

Een onderwerp wat niet altijd besproken is met de naaste familie of waar zaken voor geregeld zijn. De Welzijnsadviseurs van de Vitis Welzijn bieden hun hulp aan bij het invullen en verwerken van belangrijke gegevens voor het compleet maken van een indrukwekkende levensfase in het nabestaandenplan. Dit nabestaandenplan is een hulpmiddel voor u en uw nabestaanden. U bepaalt zelf wat u geregeld wilt hebben als u er niet meer bent en dit wordt in dit plan samen met u vastgelegd.

In dit plan worden alle gegevens opgenomen die van belang zijn voor de afwikkeling van uw zaken. De Welzijnsadviseurs adviseren u en geven u informatie en advies over zaken als de notaris, een testament, de erfenis, het erfrecht. Bent u geïnteresseerd, dan komen de Welzijnsadviseurs van Vitis Welzijn u graag helpen.


Nabestaanden kunnen naar aanleiding van een ingevuld plan ook contact opnemen met de Welzijnsadviseurs.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws