U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Vrijwilligersorganisaties

Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet is er voor vrijwilligersorganisaties

 
Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet is hét expertisecentrum voor vrijwillige inzet. Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod, adviseren en informeren ook úw vrijwilligersorgansatie.  

Uiteenlopende dienstverlening

 

Bij veel maatschappelijke organisaties werken vrijwilligers. En zij zijn goud waard; dat beseft u als vrijwilligersorganisatie misschien wel dagelijks. Toch is het vinden van en het werken met vrijwilligers niet altijd eenvoudig. Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet kan u daarbij op heel veel verschillende manieren van dienst zijn.

Weet u precies wat voor vrijwilliger u zoekt? Dan kunt u een vacature plaatsen in onze vacaturebank. Heeft uw organisatie nog geen account voor het vacaturebeheer? klik hier voor onze contactgegevens.


Wilt u graag advies over hoe u uw organisatie aantrekkelijker kunt maken voor vrijwilligers? Neem dan eens contact op met onze consulenten.


Bent u geïnteresseerd in het cursusaanbod voor uw vrijwilligers, of in inspirerende bijeenkomsten?

En wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe projecten, trainingsaanbod of regelingen in het vrijwilligerswerk? Geef u dan hier op voor de digitale nieuwsbrief, die circa 8 keer per jaar verschijnt.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws