U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Vacaturebank

Vacaturebank vrijwilligerswerk

 
Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet onderhoudt een actuele vacaturebank voor zeer uiteenlopende vrijwilligersfuncties en maatschappelijke stages in de regio Westland en Hoek van Holland.  

Ongekende mogelijkheden


Zoekt u vrijwilligers voor uw organisatie?
Organisaties kunnen inloggen op het vacaturebeheer voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk in Westland en Hoek van Holland.

Heeft uw organisatie nog geen account voor het vacaturebeheer? Mailt u het aanmeldformulier naar vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl.

Na de aanmaak van uw account, ontvangt u van ons de inlogcodes voor het vacaturebeheer. Uw vacature verschijnt, na een check door Vrijwillige inzet, op de vacaturebank. Zodra een kandidaatvrijwilliger zich heeft aangemeld, ontvangt u een mail met gegevens zodat u zelf contact kunt opnemen. Heeft u hierover nog vragen? Bel een consulent van Vrijwillige Inzet 0174-630358 of stel uw vraag per mail.

Vrijwilligerswerk doen?
Kijk eens rond in de Vrijwilligersvacaturebank.

De vrijwilligersvacaturebank voor Westland en Hoek van Holland biedt een scala aan mogelijkheden voor vrijwilligers die een ‘klus’ zoeken en voor vrijwilligersorganisaties die een ‘klus’ aanbieden. Dit kan variëren van boodschappen doen tot een bestuursfunctie met specifieke eisen.

3000e ritje Rolbus Westland 19-nov-2018    Inwoners van Westland die afhankelijk zijn van een rolstoel ... Lees verder 
  Meer nieuws