U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | Beursvloer Westland | Nieuws

Nieuws

 
 

In Jouw Buurt september 2017
Benieuwd wat een match voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen?
Check de uitzending van In Jouw Buurt op WOS.nl
Persbericht 11 mei 2017

Nieuwe datum Beursvloer Westland bekend

Op donderdag 26 oktober is Rabobank Westland wederom het decor van Beursvloer Westland. De zevende editie wordt dan voor de derde gehouden in het atrium aan de Leehove in De Lier.

 

Het netwerkevenement wordt georganiseerd door de afdeling Vrijwillige Inzet van Vitis Welzijn. “Vorig jaar is tijdens de Beursvloer de 1000e match gemaakt. Al deze matches zijn gemaakt in zes jaar tijd’’ vertelt Sofie de Backer, projectleider Beursvloer Westland. “Het is geweldig om te zien dat bedrijven zich inzetten voor de Westlandse vrijwilligersorganisaties, zij hebben hier echt baat bij. De matches hoeven niet groot te zijn; een klein gebaar zoals een blik verf, een pc of advies wordt al enorm gewaardeerd. Wij hopen ook dit jaar op donderdag 26 oktober weer een succesvolle editie van Beursvloer Westland te maken” aldus een enthousiaste De Backer .

 

Workshop ‘Haal het beste uit je Beursvloer deelname’

Op donderdag 5 oktober staat de workshop ‘Haal het maximale uit jouw Beursvloer- deelname’ gepland voor maatschappelijke organisaties uit Westland en Hoek van Holland. Brenda Kooy van BAMOS! leert de maatschappelijke organisaties de skills van het netwerken met bedrijven. Inschrijven is noodzakelijk en kan vanaf maandag 15 mei via www.beursvloerwestland.nl.


Gongslag

Ik sla de gong voor.......
Elk twee weken slaat een bedrijf of maatschappelijke organisatie de gong voor een matchpartner. Lees hier het resultaat. 

 

Nieuwsbrief Beursvloer Westland
Elke maand verschijnt er een nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen, stuur dan een email naar beursvloer@vitiswelzijn.nl

Wilt u de laatste nieuwsbrief teruglezen? Klik hier

Voorlichting valpreventie in H... 6-okt-2017    Vitis Welzijn, Para Plus en Pieter van Foreest organiseren w... Lees verder 
  Meer nieuws