U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Bedrijfsleven | MVO | Inzetten van expertise en capaciteit

Zet uw expertise en capaciteit in voor een ander

 
Ook met de inzet van uw bedrijfsexpertise en capaciteit kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet helpt u er graag bij.  

Uw creativiteit als enige beperking

 

Uw specifieke bedrijfskennis of expertise kan ook op een andere manier van grote betekenis zijn voor een ander. Er zijn verschillende manieren om te helpen, variërend van het geven van een training aan kansarme jongeren tot het leveren van materialen voor een wijkcentrum. Uw afdeling financiën kan misschien helpen bij de jaarrekening van de vrijwilligersorganisatie en uw afdeling Communicatie bij een gedegen PR-plan. Met een beetje creativiteit is heel veel mogelijk.

 

Gevarieerde projecten

 

Wilt u graag uw expertise en capaciteit delen met anderen? Dan bent u bij Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet aan het goede adres. Wij kunnen bemiddelen tussen vraag en aanbod als het gaat om projecten op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. En wij kunnen u uitstekend adviseren over mogelijke samenwerkingsverbanden. Voor meer informatie of een oriënterend gesprek neemt u contact op met Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet.

 

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws