U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Team strandvegers helemaal klaar voor nieuw strandseizoen

Team strandvegers helemaal klaar voor nieuw strandseizoen

 
De strandvegers zijn als echt strandteam helemaal klaar voor het nieuwe strandseizoen. Als dank voor hun trouwe, dagelijkse inzet hebben alle strandvegers een mooi T-shirt gekregen van het Platform Gehandicapten Westland.  
vrijdag 30 maart 2018

 

De strandvegers zijn een groep stoere vrijwilligers die elke ochtend de paden richting het strand bij Ter Heijde schoon vegen. Op deze manier zorgen zij ervoor dat mensen met een beperking of handicap de strandopgang Ter Heijde makkelijker kunnen betreden. Zo wordt het strand beter toegankelijk voor mensen in een scootmobiel of achter een rollator maar ook voor mensen achter een kinderwagen loopt het een stuk fijner!

“Dankzij deze waanzinnig gemotiveerde vrijwilligers worden de paden naar en op het strand voor mensen die minder mobiel zijn, zeven dagen in de week schoongeveegd. Ze zijn echt kanjers van goud en een uniek strandteam”, aldus Annemiek Koremans van het Platform Gehandicapten Westland. Het strandteam kan dit belangrijke werk doen door een mooie samenwerking tussen gemeente Westland,  Platform Gehandicapten Westland, strandtent Moments Beach en Vitis Welzijn.

Ga terug naar het overzicht.

Jaarverslag Vitis Welzijn 2017 3-mei-2018    Het jaarverslag van Vitis Welzijn over 2017 is verschenen en... Lees verder 
  Meer nieuws