U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Geslaagde opening eerste lunchrestaurant Bij Mekaar in Wateringen

Geslaagde opening eerste lunchrestaurant Bij Mekaar in Wateringen

 
Vrijdag 19 oktober is het eerste lunchrestaurant Bij Mekaar in Wateringen geopend.  
dinsdag 23 oktober 2018

 

Met ruim 20 deelnemers aan de lunch was deze eerste editie een groot succes! “Het is mooi om te zien dat inwoners van Wateringen en omliggende kernen op dit nieuwe initiatief zijn afgekomen en hebben genoten van een heerlijke, gezonde lunch. En ondanks dat veel mensen elkaar niet kenden, zijn er nu al mooie ontmoetingen ontstaan”, aldus David van Beekum, sociaal makelaar Wateringen.


Iedereen is, elke derde vrijdag van de maand van 12.30 tot 14.00 uur, van harte welkom voor een lekkere en gezonde lunchmaaltijd én om elkaar te ontmoeten. Het buurtrestaurant is gevestigd in wijkcentrum Terra Nova aan het Tolland 2 in Wateringen. Naast buurtbewoners, zijn de bezoekers aan het wijkcentrum uiteraard ook van harte welkom. De kosten voor de lunch bedragen € 4,50 per persoon. Buurtrestaurant Bij Mekaar is ontstaan door een samenwerkingsverband van verschillende sociale organisaties. Naast dit eerste lunchrestaurant zijn er nog 12 buurtrestaurants verspreid over het hele Westland waar een diner wordt geserveerd.


Aanmelden
Het reserveren van een plekje doet u via www.bijmekaar.nl. Voor meer informatie over lunchrestaurant Bij Mekaar in Wateringen neemt u contact op met David van Beekum via 06 - 83717499. Aanmelden kan tot de dag voor aanvang van de maaltijd. De inloop is vanaf 12.00 uur en de lunch start ongeveer 12.30 uur. Buurtrestaurant Bij Mekaar is ook te volgen via Facebook.

Ga terug naar het overzicht.

Verbondenheid tijdens nieuwjaa... 14-jan-2019    De Westlandse Druif was de locatie voor de drukbezochte nieu... Lees verder 
  Meer nieuws