U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | De organisatie

Diensten, mensen en middelen

 
Met een efficiënte organisatie stimuleert en ondersteunt Vitis Welzijn groepen en individuen bij hun deelname aan de samenleving.  

Participatie, ontmoeting, zorg voor elkaar

 

Alle activiteiten van Vitis Welzijn zijn gericht op participatie, ontmoeting en zorg voor elkaar in regio Westland. In de visie van Vitis Welzijn zijn dat de basiskenmerken van een vitale samenleving. Een efficiënte organisatie, met een goede kostenbewuste mix van diensten, mensen en middelen, moet dit mogelijk maken.

Een efficiënte organisatie, met een goede, kostenbewuste mix van diensten, mensen en middelen, moet de ambitie van Vitis Welzijn mogelijk maken. 

Centrale afdelingen en decentrale vestigingen maken samen de organisatiestructuur van Vitis Welzijn. Vitis Welzijn is een stichting met een Raad van Toezicht.
Een indrukwekkende impressie van diensten en activiteiten gedurende een heel jaar, dat biedt het jaarverslag van Vitis Welzijn. 

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws