U bevindt zich hier: Sociaal makelaars | Coachie Westland

Coachie Westland richt zich op jou!

 
Ben je op zoek naar iemand die even met je meekijkt, omdat je zelf iets met een andere jongere wilt bespreken of omdat je wel erg vaak te horen krijgt dat je gedrag voor problemen zorgt? Dan is Coachie Westland iets voor jou!  

In Westland zetten jongeren tussen de 17 en 25 jaar zich in voor andere jongeren die dit nodig hebben. Soms weet je niet meer wat je met de volwassenen en hun vragen aan moet, dan helpt het als je met een leeftijdsgenoot spreekt. Zij weten wat je bedoelt, kunnen luisteren en soms net even op een andere manier naar zaken kijken. Via deze site kun je je aanmelden en verdere informatie vinden.

 

De projectleider nodigt je uit voor een intake. Na de intake word je gematcht met een coachie die bij jou past en in je buurt woont. Je moet samen echt een klik hebben. Samen met je coachie maak je afspraken. Hij of zij heeft regelmatig (kortdurend) contact met je, maar je kunt ook appen, mailen, bellen…. Zo heb je iemand achter de hand om even mee te sparren.

 

Coachie worden?

Vind je dit een goed verhaal en wil je ook andere jongeren ondersteunen? Meld je dan vooral aan voor dit project!

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws