U bevindt zich hier: Cursussen & lotgenotencontact | Cursussen | Financiën

Financiën

 
Bekijk hier het actuele aanbod van cursussen met als thema financiën.  

Administratie op orde
Training/ volwassen 

Krijg grip op jouw uitgaven door mee te doen aan de training ‘Administratie op orde’. De training bestaat uit drie delen en vindt plaats op donderdag 15 augustus, 22 augustus en 29 augustus. De training wordt gegeven in de Noviteit in Monster, bij de ingang aan de Havenstraat 16 (Buurt Informatiepunt Vitis Welzijn). Tijdens het onderdeel ‘papierwinkel’, leer je over het invullen van formulieren en krijg je tips voor het opbergen van de post. Bij het onderdeel ‘aan de lijn’ leer je hoe je een telefoongesprek kunt voeren, hoe je hierin de regie houdt en om nee te zeggen aan de telefoon. ‘Hand op de knip’ is het laatste onderdeel en daarbij krijg je tips om te besparen op uitgaven en hoe schulden te voorkomen. Maar ook het maken van een kasboek en plannen komen aan de orde. De training is kosteloos en iedereen is welkom die wil leren zelfstandig om te gaan met de administratie en geld.

Wil je meer informatie over de training of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar cursus@vitisjgz.nl, graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar Pleun Snel of Irene van der Lans. Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan de training. 

Geld wat doe je ermee?

Cursus/ volwassenen


Heb je geldproblemen of moeite met rondkomen? Wil je meer inzicht in je inkomsten en uitgaven? Wil je jouw eigen administratie bijhouden?  Dan is de cursus “Geld wat doe je er mee?” iets voor jou. Je leert omgaan met geld, op tijd betalen van je rekeningen en bijhouden van je administratie.


Onderwerpen die aan bod komen:

- Organiseren van je administratie
- Overzicht maken van je eigen inkomsten en uitgaven.
- Hoe kun je bezuinigen
- Tips om meer te kunnen doen met je geld
 -Hoe zit het met verzekeringen?


Bij voldoende aanmeldingen start de training. Er zijn geen kosten aan verbonden.


----------------------------------------------------------------------------- 

Rolbus verder onder de vlag va... 14-aug-2019    Platform Gehandicapten Westland (PGW) en Vitis Welzijn hebbe... Lees verder 
  Meer nieuws