Met ruim 1.200 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij. Door buurten te activeren en mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar levert Vitis een concrete bijdrage aan het versterken van de sociale infrastructuur.  

 

Vitis Welzijn krijgt per 1 februari 2019 een nieuwe directeur-bestuurder.
Liesbeth Koornneef volgt per die datum Sylvia Vollebregt op, die met vervroegd pensioen gaat. De geboren en getogen Westlandse Liesbeth Koornneef is nu nog directeur van kinderopvangorganisatie Stichting Kwest.

Voorzitter Lars Boellaard, voorzitter van de Raad van Toezicht van Vitis, is blij met de benoeming: "In Liesbeth Koornneef heeft Vitis Welzijn een prima nieuwe directeur-bestuurder gevonden. Zij heeft met haar jarenlange bestuurlijke ervaring in Westland en haar betrokken persoonlijkheid juist datgene waar Vitis Welzijn voor staat: een professionele organisatie die met haar 1.200 vrijwilligers sterk verbonden is met Westland en Hoek van Holland. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Liesbeth Koornneef het goede werk van Sylvia Vollebregt zal voortzetten."

Liesbeth Koornneef verheugt zich op haar nieuwe functie: "In Westland mensen laten meedoen en omzien naar elkaar, zodat iedereen meetelt. Met als uitgangspunt de kernwaarden betrouwbaar, optimistisch en betrokken. Vanuit eigen kracht, ons talent en professionaliteit, daar wil ik heel graag voor gaan."

 

  


3000e ritje Rolbus Westland 19-nov-2018    Inwoners van Westland die afhankelijk zijn van een rolstoel ... Lees verder 
  Meer nieuws