Met ruim 1.200 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij. Door buurten te activeren en mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar levert Vitis een concrete bijdrage aan het versterken van de sociale infrastructuur.  

Vraag uw mantelzorgwaardering 2018 aan!
Gemeente Westland spreekt haar waardering naar de mantelzorgers van Westland uit met de mantelzorgwaardering. Dit is een financieel extraatje van € 100,- voor alle mantelzorgers die in Westland voor iemand zorgen. Omdat mantelzorgers onmisbaar zijn in de zorg voor elkaar. Ga naar www.mantelzorgwestland.nl en vraag uw waardering aan!

Informatiebijeenkomst mantelzorgers
U bent dinsdag 20 maart van harte welkom tijdens de informatiebijeenkomst speciaal voor mantelzorgers in Westland in wijkcentrum De Backerhof in Poeldijk. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u graag over de mogelijkheden rond zorg en ondersteuning bij mantelzorgen. Meerdere zorgaanbieders, Vitis Welzijn en de gemeente vertellen u graag wat zij voor u kunnen betekenen. Lees verder voor meer informatie en het programma.


Westlandse Maatjes; iets voor een ander én jezelf betekenen!  

Mensen die kwetsbaar zijn vanwege psychische problemen, kunnen onzeker of eenzaam zijn. Soms hebben ze door hun problemen nauwelijks contact meer met familie en vrienden. Een maatje kan ervoor zorgen dat hij of zij toch zijn verhaal kan doen. Samen op stap, gezellig een kopje koffie drinken of  een puzzel maken. Om een maatje te zijn, is het belangrijk dat u graag met mensen omgaat, enthousiast en geïnteresseerd bent, geduld hebt en goed grenzen kan stellen. Kennis op het gebied van psychische problemen is niet nodig. Bekijk hieronder een mooie match met een Westlands Maatje! Westlands Maatje worden? Bel 0174 - 630358 of mail f.wilbrink@vitiswelzijn.nl!Deelnemers Val op, Val af bego... 2-feb-2018    Het startsein voor de vierde editie van Val op, Val af is ge... Lees verder 
  Meer nieuws