Met ruim 1.200 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij. Door buurten te activeren en mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar levert Vitis een concrete bijdrage aan het versterken van de sociale infrastructuur.  

Nieuw: de Klussenbank
Een klus. Eenmalig de handen uit de mouwen steken. Eenmalig iemand helpen. Voor jou heel concreet en overzichtelijk, maar een wereld van verschil voor de organisatie of persoon die je helpt… zo simpel, zo krachtig! Kijk op de site of er wat voor je bij staat, of ontvang maandelijks de leukste klussen in je mailbox. Wil jij ook een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? 
Neem snel een kijkje bij de Klussenbank!
ZomerActief

Met ZomerActief is er genoeg te doen in de zomermaanden in Westland. Zomeractief biedt afwisselende activiteiten aan in de wijkcentra in Westland voor fijne ontmoetingen. Het programma is heel divers en er is daardoor een ruime keuze voor iedereen. Wat dacht u van een training ‘Lekker in je vel’ in ’t Anker tot zomeryoga in zowel ’s-Gravenzande, Poeldijk en Naaldwijk. Voor gezellig spelletjesavonden en fietsen bent u welkom in de Kastanjehof in Kwintsheul en de balletjes rollen bij de zomerbingo in De Hunselaer in Honselersdijk. Voor interessante workshops zien we u graag in Hooge Hasta in Naaldwijk. Samen eten mag natuurlijk niet ontbreken in het programma en daarom nodigen wij u uit voor een barbecue in Larix en ’s-Gravenzande en De Backerhof in Poeldijk. Kijk hier voor het totale aanbod en meld u snel aan!  Vraag uw mantelzorgwaardering 2018 aan!
Gemeente Westland spreekt haar waardering naar de mantelzorgers van Westland uit met de mantelzorgwaardering. Dit is een financieel extraatje van € 100,- voor alle mantelzorgers die in Westland voor iemand zorgen. Omdat mantelzorgers onmisbaar zijn in de zorg voor elkaar. Ga naar www.mantelzorgwestland.nl en vraag uw waardering aan!
Informatieavond mantelzorg in ... 13-sep-2018    De Protestantse Gemeente in 's-Gravenzande organiseert w... Lees verder 
  Meer nieuws